Chaty a chalupy|Last Minute|Dovolená

Ubytování v Česku 2024    >    

Ubytování v ČR 2025

Největší výběr ubytování v celé ČR 2025. Online nabídka tuzemských pobytů 2025. Dovolená v ČR 2025 levně.

Ubytování v ČR 2025

Základní informace

Rekreace v lokalitě Krkonoše. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Bouda Vápenice, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 24000 Kč.


Ubytování

Bouda na vrcholku kopce Vápenice, ve výšce 780 m. n. m., nabízí pestré letní i zimní vyžití pro skupiny, rodiny a sportovní nadšence. Na své si u nás přijdou nejen fanoušci zimních sportů, ale také cyklistiky a pěší turistiky. Větší skupiny a rodiny s dětmi najdou odpočinek v krásném a tichém prostředí přírody. Ideální místo nejen pro rodinnou dovolenou ale také pro firemní akce, workshopy, semináře, sportovní zájezdy a soustředění pro sportovní kluby.

Bouda se nachází na území Krkonošského národního parku a je obklopena rozlehlými loukami a lesy s výhledem na Liščí horu a město Vrchlabí (4 km). Vyhledávané lyžařské a turistické středisko Strážné leží v dochozí vzdálenosti (1,2 km) od chaty. Díky svému umístění je ideálním výchozím bodem pro letní i zimní výlety na přilehlé hřebeny hor či horské boudy.

V prvním patře naleznete 9 pokojů, které se skládají z kombinace paland a klasických lůžek.

Pokoje jsou 4-6 lůžkové.​ Ve druhém patře jsou 3 útulné podkrovní pokoje s kapacitou 4-6 lůžek.​

Bouda Vápenice se pronajímá pouze jako celek - ideální pro pořádání svateb, eventů, či dovolené s rodinou a přáteli.

Okolí

Louka před boudou slouží pro rekreační i sportovní účely (fotbal, volejbal, nohejbal, softball). V zimě je zde možnost sjezdového lyžování na 3 sjezdovkách ve Strážném, další v Herlíkovicích a Bubákově. Běžecké stopy vedou okolo chaty přes Strážné až na vrcholky (Pláně, Sv. Petr atd. ). V letních měsících kolem boudy vedou četné cyklistické i turistické trasy do přilehlého okolí.

Vrchlabí (10 km) - záchranná stanice pro handicapovaná zvířata správy KRNAPu, historické náměstí a zámecká zahrada, Krkonošské museum, rozhledna Žalý, Liščí farma, dobrá vybavenost pro nákupy, restaurace, obchody s outdoorovym oblečením.

Špindlerův mlýn (12 km) – Medvědín, Sv. Petr, Wellness hotely (bazén, sauna, masáže).

Malebná a turisty vyhledávaná obec Strážné (1,2 km) – dětské hřiště, obchůdek, pošta a obecní úřad. Sjezdovky a běžkařské trasy (v zimních měsících je možné zde zaparkovat na placeném parkovišti).

Hřebeny hor a horské boudy - osada Rennerovy boudy, Labská bouda, Špindlerovka, Pláně.

Dolní Dvůr (6 km) – Luisino údolí, sjezdovka Ski Family, Liščí cesta do Strážného.

Horní Lánov (5,5 km) - jízda na koních, vápencový lom.

Černá Hora, Janské Lázně (25 km) – Stezka korunami stromů, sjezdové lyžování.

Další informace

V ceně není zahrnut poplatek za konečný úklid 5 000 Kč.

V ceně není zahrnut poplatek za užití venkovní sauny.

Ubytování v ČR 2025
Bouda Vápenice
★★
  • Se psem
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 24 000 Kč

Detail

Základní informace

Rekreace v lokalitě Východní Čechy. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Roubenka Aneta, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 4514 Kč.


Ubytování

Nově postavená roubenka se nachází v Broumovském výběžku u obce Velké Petrovice. Je situovaná na kopci s nádherným výhledem na blízké Stolové a Orlické hory.
Je to ideální místo pro milovníky cyklistiky, horolezectví, pěší turistiky a trávení rodinných dovolených, v zimním období lyžařské možnosti.

Naše roubenka je nová celodřevěná chalupa splňující současné nejnáročnější požadavky na pohodlné bydlení. V přízemí najdete hlavní místnost s krbovými kamny, kuchyň, koupelnu se záchodem a předsíň. V patře se nachází ložnice. Rekreační objekt má instalované podlahové vytápění.

Okolí

Blízké i vzdálené okolí roubenky nabízí skvělé možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku, horolezectví, vyjížďky na koních, rybaření a v zimě k lyžování. Hned vedle objektu vede cyklostezka, která lze dobře využít i pro projížďky na in - line bruslích. V okolí se nachází mnoho pískovcových skalních útvarů vhodných pro turistiku i horolezectví jako např. Adršpašsko - Teplické skály, Broumovské skály, Jiráskovy skály, stolová hora Ostaš se skalními městy apod.

V ZIMĚ - sjezdovky a běžkařské tratě (ve vzdálenosti 5km - 15km od chalupy)

Naleznete u nás také mnoho prostoru pro kulturní vyžití. Je možné také zajet na levné nákupy do Polska.

Další informace

CENY
Červenec, srpen (pouze týdenní pobyty)
16 500 Kč - TYDEN/Chalupa

Červen, září
14 000 Kč - TYDEN/Chalupa

Mimo sezona
12 600 Kč - TYDEN/Chalupa

SILVESTR A VANOCE NA DOTAZ
MOZNO KRATŠÍ POBYTY

Při nástupu je vybírána kauce 2500,- Kč na pokrytí spotřeby energie a škody způsobené během pobytu. Záloha platí i u kratších pobytů.

Ubytování v ČR 2025
Roubenka Aneta
★★
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 4 514 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Žďárské vrchy. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata U Jelena, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 4286 Kč.
Ubytování v ČR 2025 - Chata U Jelena
Chata U Jelena
★★
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 4 286 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Žďárské vrchy. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata U Lišky, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 3430 Kč.
Ubytování v ČR 2025 - Chata U Lišky
Chata U Lišky
★★
  • Se psem
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 3 430 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Orlické hory. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chaloupka U Dvořáků, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 2144 Kč.
Ubytování v ČR 2025 - Chaloupka U Dvořáků
Chaloupka U Dvořáků
★★
  • Parkování u objektu
 
  • 2 144 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Pálava. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení ZELENÝ SKLEP, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 8800 Kč.
Ubytování v ČR 2025 - ZELENÝ SKLEP
ZELENÝ SKLEP
★★
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 8 800 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Žďárské vrchy. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata U Sovy, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 4286 Kč.
Ubytování v ČR 2025 - Chata U Sovy
Chata U Sovy
★★
  • Se psem
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 4 286 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Žďárské vrchy. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata U Zajíce, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 3430 Kč.
Ubytování v ČR 2025 - Chata U Zajíce
Chata U Zajíce
★★
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 3 430 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Žďárské vrchy. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Farma u Vojtků, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 31200 Kč.
Ubytování v ČR 2025 - Farma u Vojtků
Farma u Vojtků
★★
  • Se psem
  • WiFi
  • Bez přítomnosti majitele
 
  • 31 200 Kč

Detail

Rekreace v lokalitě Krkonoše. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Wellness Chata Krkonoše, je v délce 2 dní, v termínu od 3. ledna 2025 do 5. ledna 2025 od cestovní agentury od Travelking.cz. Tento zimní pobyt je v ceně 8144 Kč.
Wellness Chata Krkonoše
Wellness Chata Krkonoše
★★
  • Se psem
  • WiFi
  • Parkování u objektu
 
  • 8 144 Kč

Detail


Zobrazeno 681-690 z 30016 nalezených

Dovolenou Česká republika 2024/2025 si nejlépe vyberete pomocí nastavení podmínek ve žlutém vyhledávacím formuláři. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování v Česku. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud ale máte přibližnou představu kdy v ČR vyjet (termínu odjezdu/odletu) a kdy se z v ČR vrátit (termín návratu/příjezdu/příletu), zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Česku vybráním příslušných měsíců:

Pobyt v Česku si můžete jednoduše vybrat také podle lokality:

Nevybrali jste si v Česku z žádné lokality? Chcete zkusit dovolenou v jiné zemi? Co třeba vyzkoušet: dovolenou Srí Lanka 2024, dovolenou Španělsko 2024, dovolenou Švýcarsko 2024/2025 nebo například dovolenou Thajsko? Další možností je třeba Last Minute zájezdy Tunisko.


Termíny dovolené můžete vybírat také podle jednotlivých sekcí níže. Oblíbené sekce jsou Last Minute, First Minute, roky 2024 a 2025 a sekce podle stravy rozdělené na All Inclusive, plnou penzi, polopenzi, luxusní Ultra All Inclusive nebo snídani. Další kritériem podle kterého si lépe vyberete vaší dovolenou v Česku může být třeba doprava. Na dovolenou v ČR 2025 je možné cestovat vlastní dopravou - autem nebo obytným vozem, karavanem. Karavan si lze klidně půjčit, respektive pronajmout a vaše cesta pak dostane úplně nový rozměr. Pokud nechcete řídit auto nebo karavan, je možné využít moderních klimatizovaných autobusů, který již nabízejí dostatečně komfortní dopravu. Typ vašeho zájezdu lze zvolit pomocí příslušné sekce jako například: pouze pro seniory (pro seniory 50 resp. 55 plus), levné zájezdy, podle nejlepších recenzí atd. Svou rekreaci v Česku si můžete dále přizpůsobit podle typu ubytovacího zařízení jako jsou hotely, bungalovy, penziony, mobilheimy, atd. Vybírat dovolenou v Česku můžete také podle ceny. Ve formuláři je cena dovolené rozdělena do několika pásem od levné dovolené pro nenáročné až po luxusní dovolenou v luxusních rezortech a luxusních hotelech s All Inclusive a Ultra All Inclusive. Pokud necestujete sami nebo nehledáte ubytování v Česku pro dva, využijte sekce pro rodiny - rodinná dovolená Česká republika nebo sekci dovolená s dětmi.

Vyhledáváme:   InviaVýsledky jsou řazeny dle data a názvu ubytovaních zařízení.